Een andere visie!

Vanaf 2000 tot 2012 bestuurde GT-Open Vld de gemeente en plaatsten we samen een heleboel nieuwe projecten in de steigers waar onze gemeente vandaag de vruchten van plukt. Die ervaring wilden we bij GT en Open Vld ter beschikking stellen van de nieuwe generatie. De krachten bundelen betekent ook onze kennis delen. Daarom sloegen we met een groep onafhankelijken de handen in elkaar en richtten we de nieuwe partij Open Tervuren op. Exact één jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Een echte gemeentelijke politieke beweging die boven de klassieke partijgrenzen uitstijgt en waar democraten thuis zijn dat is wat we willen uitbouwen. 

Vroeger bestond het kartel GT-Open VLD louter uit kandidaten van GT en Open VLD. Het grote verschil met vroeger? Open Tervuren bood maar liefst tien onafhankelijken kandidaten een plaats aan op haar verkiezingslijst.  Open Tervuren wil mensen kansen geven om aan politiek te toen. Open Tervuren wil de rol opnemen van partij van de toekomst. Voortaan bestaat Open Tervuren uit één bestuur waarin alle kandidaten en nieuwe bestuursleden samen gestalte geven en hard werken aan een toekomstproject voor Moorsel, Vossem, Duisburg en Tervuren.

In de gemeenteraad willen we met onze Open Tervuren fractie een positief project lanceren en mensen verenigen. Deze ploeg staat garant voor een wervend project waarbij we met z'n allen voorwaarts gaan. Wij reiken iedereen de hand die een positief project mee vorm wilt geven. We nemen onze rol als oppositie ter harte en zullen constructief maar steeds kritisch de meerderheid controleren en bijsturen waar nodig. 

Snelkoppelingen

Sociale media

Blijf op de hoogte van Open Tervuren door ons te volgen op sociale media.
 

Contacteer ons

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel niet ons te contacteren:

  • info (@) opentervuren.be